QiYi QiDi W 2×2 Rubik Kocka Bemutató

QiYi QiDi W 2×2 Rubik Kocka Bemutató

A QiYi QiDi W 2×2 Rubik kocka nagyszerű választás minden kezdő kockásnak! Ha ez lesz az első 2×2-es kockád, akkor nem lőhetsz mellé, mert ezzel a kockával, hamar el tudod sajátítani a 2×2-es kirakást.

QiYi QiDi W 2×2 Rubik Kocka

QiYi QiDi W 2×2 Rubik kocka tulajdonságai

Ez a QiYi által gyártott kocka 2020 végén piacra dobott Rubik kocka, lehetővé teszi minden kezdő kockás számára, hogy pénztárca barát módon tudja elsajátítani a 2×2-es kocka kirakását.

A kocka könnyű súlyának és kis méretének köszönhetően, szinte minden kézben kényelmesen elfér és gyorsan forgatható. A lekerekített elemek miatt a corner cut (sarok vágás) sokat javult és nem kell attól tarts, hogy kirakás közben elakad a kocka.

A szereted testre szabni a kockáid forgatási sebességét, akkor ez a 2×2 Rubik kocka nagyon jó lesz, mert egy csavarhúzó segítségével könnyedén be tudjuk állítani a csavarok, rugók feszességét. Ha mind a hat oldalt beállítjuk, akkor pont olyan laza vagy esetleg nehezebb forgatású kockát tudunk beállítani, ami nekünk tetszik.

A kocka matricás, viszont nem csak egy vékony kis matrica van rajta, hanem egy viszonylag vastagabb és kemény felületű matrica, ezért nem kell attól tarts, hogy néhány kirakás után le fog kopni. Bár elkerülhetetlen a matricák elhasználódása, ez bele fog telni egy kis időbe.

Ez a Rubik kocka nem mágneses, viszont ettől függetlenül nagyon simán és akadás nélkül lehet forgatni.

Gyártó:
Típus:
Méret:
Kocka súly:
Teljes súly:
Szín:
Mágneses:
Kiadási dátum:

QiYi MoFanGe
2×2
50mm
53g
80g
Matricás
Nem
2020.09.03

QiYi QiDi W 2x2
QiYi QiDi W 2x2

QiYi QiDi W 2×2 Rubik kocka tartozékok

A dobozba két dolog érkezik: maga a 2×2-es kocka, illetve egy sok ábrát tartalmazó kirakási útmutató, ami segítségével megtanulhatjuk kirakni a kockát. Viszont, ha ezzel az útmutatóval nem sikerül, akkor nézd meg ezt a részletes 2×2 Rubik kocka kirakási útmutatónkat.

QiYi QiDi W 2×2 Rubik kocka bemutató videó

Ha szeretnéd látni, hogy mi vár rád, hogyha beszerzed a kockát, akkor nézd meg ezt a bemutató videónkat, amelyben részletesen megmutatjuk a kockát.

Honnan tudom beszerezni a QiYi QiDi W 2×2 Rubik kockát?

Ha megtetszett ez a Rubik kocka és be szeretnéd szerezni magadnak vagy akár másnak ajándékba, akkor az rbolt.hu oldalon keresztül napokon belül a kezedben lehet ez a kocka és belevághatsz a 2×2-es kockázás világába!

Hogyan tudom kirakni a 2x2 Rubik kockát?

Van 2×2-es Rubik kockád, de nem tudod, hogy hogyan kell kirakni vagy, még nincs, de szeretnél azelőtt felkészülni rá, hogy megérkezne?

Ha a 3×3-as kockát, már ki tudod rakni, akkor az a jó hírünk, hogy ezzel sem fog meggyűlni a bajod, mert ugyanúgy ki lehet rakni!

Viszont, ha még a 3×3-ast nem tudod kirakni és ez lesz az első kockád, akkor készítettünk egy részletes leírást és útmutató videót, amelyek segítségével pillanatok alatt el tudod sajátítani a 2×2 Rubik kocka kirakását!

Shopping Cart