Rubik kígyó bemutató

Rubik Kigyó Bemutató

Rubik Kígyó Bemutató

A Rubik kígyó, más néven a Rubik Snake vagy Rubik Twist egy nagyszerű készségfejlesztő és logikai játék, amelynek a célja, hogy különböző formákat készíts vele. Az elkészíthető formák/minták száma rengeteg és csak a képzeleted szab határt annak, hogy te mit csinálsz belőle.

Rubik kígyó bemutató

Rubik kígyó története

A Rubik kígyót Rubik Ernő találta fel és fejlesztette ki 1977-ben. A játék alap változata 24 darab háromszög alakú elemből áll, amelyek középen össze vannak fűzve. Ezeket az elemeket 90-180-270 fokokkal el lehet forgatni egymáshoz képest és így rengeteg, több, mint 1000 különböző formát ki lehet vele rakni. A legnépszerűbb formák a gömb, kutya, szív, űrhajó.

A játék alap változata 24 elemes, viszont kapható, nagyobb, 36, 48 és 72 elemes változatban is, amelyekkel még több és komplikáltabb formák létrehozása valósítható meg.

Rubik kígyó gömb
Rubik kígyó minták

Rubik kígyó bemutató videó

Nézd meg te is, hogy milyen a Rubik kígyó! Bár a videón nem a Rubik változata van, hanem a QiYi-től készült, viszont az összes kígyó hasonlóan néz ki és működik.

Rubik kígyó minták

Mint, ahogy azt már írtuk, ezzel a játékkal rengeteg különböző mintát/formát meg lehet valósítani. Ezeket megpróbálhatod magadtól is megcsinálni vagy akár új mintákat is megpróbálhatsz kitalálni!

Viszont, ha inkább segítséget szeretnél egyes formák kirakásában, akkor nézd meg a lenti videót vagy ezt az oldalt, akkor még több mintának a videós bemutatója is megtalálható.

Honnan tudom beszerezni a Rubik kígyót?

Hogyha még nincs Rubik kígyód, de szeretnél egyet vagy valakit meg szeretnél lepni eggyel, akkor az rkocka.hu oldalon több különböző fajtájú és kinézetű kígyó közül választhatsz.

Van kisebb, kulcstartó változata, hogy mindig magaddal tudd vinni! Illetve található nem csak kék-fehér színben, hanem akár színesben, hogy még érdekesebb legyen!

Shopping Cart