A Legjobb Okos Rubik Kocka 2023-ban

A Legjobb Okos Rubik Kockák 2023-ban

A Rubik kockák folyamatos fejlődésen mentek át az 1974-es feltalálása óta, és minden újítással jobban és jobbak lesznek. Az egyik legújabb fejlesztés az okos Rubik kockák. Ezek közül már több is van a piacon, ezért összegyűjtöttük a legjobbakat, hogy össze tudd őket hasonlítani és kiválaszthasd a neked legjobban tetszőt!

Mi az az okos Rubik kocka?

A kocka

Az okos Rubik kockák külsőleg, kinézetre, érintésre, ugyanolyanok, mint a hagyományos kockák, viszont egy nagyon fontos dologban mások.

Különböző szenzorokkal, érzékelőkkel, Bluetooth egységekkel vannak felszerelve és ezzel küldik el azt a telefonodnak vagy tabletednek, hogy éppen hogyan tartod vagy hogyan forgatod.

Az alkalmazás

Minden okos Rubik kockához van egy applikáció, amelyet telefonra vagy tabletre le lehet tölteni és ezzel lehet a kockához csatlakozni.

Hogyha forgatod a kockát, akkor az az alkalmazásban szinte azonnal megjelenik. Ezekben az alkalmazásokban lehetőség van más emberekkel is versenyezni, akik rendelkeznek okos kockával.

Ha nem akarsz másokkal versenyezni, akkor tudod időmérőként is használni. Az alkalmazás kiírja a keverést, sőt ha véletlenül rosszul kevered, akkor azt is jelzi és visszavisz a helyes keverésre. A keverés után, ha elkezded forgatni a kockát, akkor azonnal elindul az időmérő, úgyhogy nem kell neked manuálisan elindítanod.

Miután kiraktad a kockád, különböző statisztikákat is megtudhatsz a kirakásodról és tudni fogod, hogy miben kell még fejlődj.

Ha nem akarsz versenyezni, akkor tudsz különböző algoritmusokat is gyakorolni ezekben az alkalmazásokban.

GAN 356 i Carry 3x3 okos kocka

A GAN 356 i Carry 3×3 okos kocka, a 2021-es megjelenésétől kezdve az emberek egyik kedvenc okos kockája!

GAN 356 i Carry 3x3 (Magnetic)
GAN 356 i Carry 3x3 (Magnetic)

Attól függetlenül, hogy mágneses és különböző elektronika, elem stb, található benne, a súlya mindössze 76 gramm és az 56 mm-es mérete is könnyen elfér a kézben.

A kocka 48 mágnessel rendelkezik, amelyek segítenek, hogy simábban tudd forgatni, elkerüld a beakadásokat és jobb legyen a corner cut (sarok vágás).

A gan 356 i Carry nem rendelkezik beépített giroszkóppal, amely érzékelné, hogy melyik irányba tartod a kockát.

A kocka legnagyobb erőssége a hozzá tartozó applikációban (Cube Station) rejlik. Ehhez a telefonra letölthető alkalmazáshoz Bluetooth-on keresztül hozzá tudjuk csatlakoztatni az kockát és különböző hasznos funkciókat érünk el benne.

  • Versenyzés más kockások ellen: Tudunk versenyezi más kockások ellen, akik okos kockával rendelkeznek. Te és az ellenfél is ugyanazt a keverést kapja, hogy minden fair legyen.
  • Egyéni gyakorlás: Ha nem akarsz mások ellen versenyezni, akkor tudod csak időmérőként is használni. Az alkalmazás megadja a keverést és szól, hogyha rosszul kevered össze.
  • Hasznos statisztikák: Minden kirakás után különböző hasznos és fontos statisztikákat is megtudhatsz a kirakásodról. Megtudhatod, hogy mennyire forgattad optimálisan a kockát, sőt, azt is, hogy a CFOP metódus egyes lépéseit mennyi idő alatt sikerült megcsináld.

Gyártó:
Típus:
Méret:
Kocka súly:
Szín:
Mágneses:
Kiadási dátum:

GAN
3×3
56x56x56mm
71 gramm
Matrica nélküli
Igen
2021. 03. 15

Ha megtetszett a GAN 356 i Carry okos Rubik kocka, akkor ne szaladsz el a lehetőséged, szerezd be még most!

Gan 356 i2 okos kocka

A 2020-as GAN356 i 2 okos kocka, annak ellenére, hogy már lassan 3 éves, még mindig feleszi a versenyt a mostani kockákkal! A többi GAN okos kockához hasonlóan ezt is hozzá lehet csatlakoztatni a Cube Station applikációhoz, hogy teljes egészében használni tudjuk a kockát.

A GAN356 i carry-hez hasonlóan ez is 76 grammos, viszont a fő különbséget az adja, hogy ez nem rendelkezik beépített elemmel, hanem akkumulátora van. Ez az aksi 5 óra folyamatos kockázást bír ki és a töltési ideje pedig 1,5 óra.

A GAN356 i2 okos kocka rendelkezik giroszkóppal, így az applikációban arról is információt kapunk, hogy éppen hogyan tartjuk kockát.

Gan 356 i 2 okos kocka
Gan 356 i 2 okos kocka tartozékok

Gyártó:
Típus:
Méret:
Kocka súly:
Szín:
Mágneses:
Kiadási dátum:

GAN
3×3
56x56x56mm
76 gramm
Matrica nélküli/Matricával
Igen
2020.06.01

Ha megtetszett a GAN 356 i 2 okos Rubik kocka, akkor ne szaladsz el a lehetőséged, szerezd be még most!

GAN Monster Go AI okos kocka

A GAN Monster Go AI 3×3 okos kocka, GAN egyik legelérhetőbb áru okos kockája! Ezért is vált pillanatok alatt az egyik legkedveltebb okos kockává a világon.

A GAN Monster Go AI 3×3 okos kocka egy beépített elemmel működik, amely 280 órás üzemidőt biztosít a kockának. Ha a sok használat után ez az elem lemerülne, akkor  sincs gond, mivel könnyedén ki lehet cserélni.

A kocka 48 erős mágnessel rendelkezik, amelyek nagyon stabil forgatást adnak a kockának. Ezzel nem kell attól tartani, hogy beakadnak az egyes oldalak.

GAN Monster Go AI 3x3
GAN Monster Go AI 3x3

Gyártó:
Típus:
Méret:
Kocka súly:
Szín:
Mágneses:
Kiadási dátum:

GAN
3×3
56x56x56mm
78 gramm
Matrica nélküli
Igen
2021.08.11

Ha megtetszett a GAN Monster GO AI okos Rubik kocka, akkor ne szaladsz el a lehetőséged, szerezd be még most!

MoYu WeiLong AI 3×3 okos kocka

A MoYu WeiLong AI 3×3 kocka, MoYu első okos kockája. Ez a 2021 vége felé megjelent kocka, MoYu ismert WR M 2020-as kockájára alapszik, azzal a fő különbséggel, hogy tartalmaz giroszkópot is.

A kockát össze lehet kötni egy alkalmazással, amely különböző lehetőségeket ad, amikkel nem csak a kirakási idődet tudod csökkenteni, hanem szórakozni is lehet vele!

MoYu WeiLong AI 3x3 (Magnetic)
MoYu WeiLong AI 3x3 (Magnetic)

Gyártó:
Típus:
Méret:
Kocka súly:
Szín:
Mágneses:
Kiadási dátum:

MoYu
3×3
55x55x55mm
82 gramm
Matrica nélküli
Igen
2021.07.26

Ha megtetszett a MoYu WeiLong AI 3×3 okos Rubik kocka, akkor ne szaladsz el a lehetőséged, szerezd be még most!

Shopping Cart