Windmirror Kocka Kirakása​

Windmirror Kocka Kirakása

A Windmirror kocka kirakása most már nem lehetetlen! Ennek a részletes útmutatónak a segítségével pillanatok alatt megtanulhatod kirakni ez a kockát és mindenkit le fog nyűgözni, hogy Te ilyet is tudsz!

Windmirror Kocka Kirakása​

Windmirror Kocka Kirakása - Lépések

A Mirror kocka kirakása, a hagyományos, 3×3-as kockán alapszik, ezért ennek előfeltétele, hogy azt már ki tudd rakni. Ebben az útmutatóban feltételezni fogjuk, hogy már ki tudod rakni a Rubik kockát. Viszont, ha még nem tudod kirakni, az sem baj, előtte nézd meg ezt az oktató videóknak, amelyben egy nagyon egyszerű kirakási módszert mutatunk be a 3×3-as kocka kirakására.

Ha jobban kedveled a videót útmutatót, akkor egy kicsit lejjebb megtekinthetsz egy hasznos kirakási útmutató videót is.

1. Lépés – „Fehér” kereszt kirakása

Mint a hagyományos kockánál, először itt is a fehér keresztet kell megcsinálni. Viszont mivel itt nincsenek színek, ki kell válaszd az egy olyan oldalt, amelyiknek van közép eleme.

Ha ez megvan, akkor e köré kell építeni a keresztet. Ezt a hagyományos kockához hasonló módon kell megcsinálni, csak arra kell nagyon figyelni, hogy mindegyik él elem ugyanabba az irányba nézzen. Mivel az él elemeknek van egy csúcsos és egy lapos része, fontos, hogy úgy rakjuk össze a keresztet, hogy a csúcsos részek egy irányba nézzenek.

2. Lépés – F2L

Ha sikerült megcsinálni a keresztet, akkor most az F2L, azaz az első két sor kirakása következik. A tanulásunk elején érdemes lehet a soronkénti módszert használni, aztán később, egy kis gyakorlás után majd meg tudjuk csinálni mindkét sort egyszerre.

3. Lépés – OLL

Az utolsó lépés az OLL lesz, azaz az utolsó réteg orientálása. Meglepő lehet, de itt nincs PLL, az OLL után ki lesz rakva a kocka.

Mivel először nagyon furcsa lehet a sok, más irányba néző elem, ezért érdemes azt OLL-t több lépésben csinálni. Készítsük el a „sárga” keresztet, majd rakjuk helyre a többi elemet.

Windmirror Kocka Kirakása - Videó

Ha te jobban tudsz tanulni videókból, akkor jó helyen jársz, mert készítettünk neked egy oktató videót a Windmirror kocka kirakásról, aminek segítségével pillanatokon belül meg tudod tanulni a kirakást.

Windmirror Kocka Részletek

A Windmirror kocka egy különleges Rubik kocka variáció, amelynek bár kocka alakja van, az oldalak el vannak tolva a hagyományos kockához képest, ezért érdekes alakzatokba is eljuthat a kocka.

Hogyha láttál már Mirror (Tükör) kockát, akkor ez a kocka ismerős lesz a számodra. Annyi különbséggel, hogy itt nincs minden elemnek más méret.

Honnan tudom beszerezni a Windmirror Kockát?

Hogyha kedvet kaptál a Windmirror kockához vagy csak egy jobban, gyorsabban forgót szeretnél, vagy esetleg ajándékba szeretnél adni egyet valakinek csak nem tudod, hogy hol lehet ilyet kapni, akkor itt a megoldás: az rbolt.hu.

Az rbolt.hu nem csak Windmirror kockát hanem több száz más, kiváló minőségű kockát is árul, amelyek közül biztosan megtalálod a neked valót!

Shopping Cart