Rubik’s Connected 3×3 (Magnetic) Rubik Kocka

52990 Ft

Kategória:

Rubik’s Connected 3×3 mágneses

A Rubik’s Connected az eredeti Rubik-kocka legokosabb és leginnovatívabb változata. A klasszikus Rubik-kocka újragondolt változata a 21. századnak megfelelően. A Rubik’s hivatalos márkavállalata és az intelligens kocka úttörője, a GoCube együttműködésének eredménye.

Ez egy intelligens alkalmazással rendelkező kocka, amely érzékelőkkel van felszerelve, amelyek Bluetooth 5.0-n keresztül csatlakoznak a mobileszközön lévő Rubik’s Connected App-hoz. Segítségével megtanulhatod, hogyan kell megoldani a Rubik-kockát, minijátékokat játszhatsz, fejlesztheted a játékodat, és csatázhatsz más kockajátékosokkal a világ minden tájáról.

INTERAKTÍV – Az ingyenes kísérő alkalmazás valós időben követi az okoskocka tájolását és mozgását, így megtanulhatod, hogyan kell megoldani ezt a kockakirakót, és játszhatsz egy interaktív és magával ragadó élményen keresztül.

Kövesd nyomon a fejlődésedet – A mobilalkalmazás segítségével nyomon követheted az elektronikus kocka fejlődését, pontos statisztikákat kaphatsz, és javíthatod a megoldási idődet. Hívd ki magad és legyél jobb! Csiszold a képességeidet és csatlakozz a globális ranglistához.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS ÉS HASZNÁLAT – Töltse fel a Rubik’s Connected Cube kockát, telepítse a Rubik’s alkalmazást, és győződjön meg róla, hogy a Bluetooth-kapcsolat be van kapcsolva. Ha Androidos készüléket használsz, lehet, hogy aktiválnod kell a helymeghatározó szolgáltatásokat. Most már minden készen áll a használatra.

STEM & EDUCATIONAL- A Rubik’s Connected akadémiával MINDENKI megtanulja megoldani a Rubik-kockát mindössze 7 egyszerű lépésben! Erősítse a problémamegoldó, memorizáló készségét és a kéz- és szemkoordinációt. Nagyszerű a gyerekeknek! Fordítsa a képernyő előtti időt minőségi oktatási idővé.

Ez egy tökéletes ajándék, és olyan sok szórakozást nyújt.

A Rubik’s Connected a következőkkel érkezik:

Rubik’s Connected
Egyedi USB töltő

Rubik’s Connected alkalmazás

Az új technológiának köszönhetően a Smart Rubik’s új és izgalmas játékélményeket kínál minden szintű játékosnak, minden korosztálynak és minden képességnek. Ezek között szerepelnek szórakoztató interaktív oktatóanyagok a kezdőknek, statisztikák és kihívások a játékukat fejleszteni kívánó játékosok számára, valamint a világ első online kockajáték-ligája és versenye, amely a Rubik-kockát egy szociálisan összekapcsolt világgá alakítja.
Legyen szó tanulásról, fejlesztésről, csatározásról vagy játékról, a Rubik’s Connected alkalmazás a következő szintre emeli a kockázásodat. Sőt, az alkalmazás olyan alkalmi játékokat javasol, amelyek a kockát kontrollerként használják, így bárki élvezheti a klasszikus játékot, még akkor is, ha nem érdekli a megoldás megtanulása.
Az oktatóprogramok az összetett megoldási kihívást apró, szórakoztató minilépésekre bontják, és videókat, tippeket, valamint valós idejű visszajelzést tartalmaznak.

Javítás (középhaladók és profik)

Gyakorolj és figyeld a fejlődésedet a fejlett statisztikákkal és játékelemzéssel. Ezredmásodpercre pontosan méri a játékodat a megoldási idő, a sebesség és a lépések tekintetében. Automatikusan azonosítja a megoldási algoritmusodat, és minden egyes lépéshez megadja a megfelelő mérést.

Verseny (minden szinten) A tisztességes küzdelem biztosítása érdekében Az alkalmazás felismeri az egyes játékosok kiinduló helyzetét, és egyedi lépéssorozaton keresztül vezeti őket, hogy elérjék a közös kiinduló helyzetet.

Játssz minijátékokat, küldetéseket és harmadik féltől származó játékokat, amelyek a kockajáték különböző aspektusait foglalják magukban a kezelési készségek, az ösztönök fejlesztése érdekében, vagy egyszerű játékokat a puszta szórakozás érdekében.

Ez a Rubik’s Connected kocka könnyen a család kedvenc szombat esti játéka lesz!

Shopping Cart