MoYu WeiLong AI 3×3 (Magnetic) Rubik Kocka

49990 Ft

Kategória:

MoYu WeiLong AI 3×3 mágneses

A WeiLong AI egy új intelligens kocka a MoYu-tól. A mechanizmusa a WR M 2020-as WR-en alapul, így a teljesítménye nem szenved hátrányt, mint a korábbi okoskockáké. Ez a kirakó egy giroszkóppal is rendelkezik a forgások követéséhez. A kocka lényegében egy WR M 2020 giroszkóppal, ami azt jelenti, hogy korlátozás nélkül tudsz gyorskockázni! A 9 tengelyes érzékelők, a Bluetooth 4.0 a kocka mozgását rögzítő inkrementális kódolóval és a nagyfrekvenciás mintavételezéssel együtt gyorsan és hiba nélkül követi a kockádat.

Csatlakozás APP

A kezdőtől a mesterig csak 1 APP-ra van szükséged. A kezdő módszer és a CFOP haladó módszer be van építve, megnyitva az utat a versenyszint felé.

Cuber zóna a közös játékhoz

Épült a professzionális közösség a kockázók számára, az AI Cube-on keresztül a kockázók közelebbi kapcsolatba kerülnek egymással. Megoszthatja rekordjait, megoszthatja tapasztalatait és interakcióba léphet másokkal.

Vitrin töltési lehetőséggel

PVC átlátszó vitrin töltési képességgel, jó védelemmel és könnyen hordozható. Micro USB portal, a kockát bármilyen módon elhelyezheti.

Tartalmazza a következőket:

MoYu WeiLong AI
Töltőállomás
Töltőkábel
Extra középső sapkák (töltőnyílások nélkül)
Feszítő szerszám
MoYu 3×3 logó

Mi az a Smart Cube?

Az okos kocka egy elektronikus 3×3-as gyorsasági kocka VAGY Rubik kocka, amely érzékelőkkel van felszerelve, amelyek Bluetooth 5.0-n keresztül csatlakoznak a mobileszközön vagy számítógépen lévő társalkalmazáshoz. Kezdő szinten néhány alkalmazás megtaníthat a feladatok megoldására. Haladóbb szinten az alkalmazás statisztikákat nyújt, amelyek segítségével elemezheti a megoldását, és remélhetőleg azonosíthatja a fejlesztendő területeket.

Shopping Cart