MoYu RS3M 2021 3×3 MagLev (Magnetic) Rubik Kocka

19990 Ft

Kategória:

MoYu RS3M 2021 3×3 (MagLev)

A teljesen új MoYu RS3M 2021 mágneses gyorsasági kocka MagLev technológiával egy innovatív fejlesztés a 3×3-as kockák első számú választása, a nagyon népszerű MoFang Jiaoshi RS3M 2020 gyorsasági kocka utódja.

Ez az egyik első gyárilag gyártott versenykocka, amely forradalmian új mágneses lebegtetéses feszítő rendszert használ az RS3M-ben és gyakorlatilag minden más valaha gyártott speed kockában használt korszerű rugós feszítő rendszer helyett.

Az új MagLev technológiával két taszító mágnesnek kell lennie, amelyek létrehozzák a szükséges kompressziót és feszültséget, hogy a versenykocka feszítő rendszereként működjenek.

Ettől a frissítéstől eltekintve a kocka lényegében pontosan ugyanaz marad, mint az eredeti RS3M. Természetesen a mágnesek körülbelül további 5 grammal növelik a kocka súlyát, így ez a kocka valamivel nehezebb, mint az előző modell.

A kerek-négyzetes középső kialakítás jobb stabilitást biztosít a megoldás során.

Csökkentett belső érintkezési felület minden egyes darabon, valamint az anti-sticky kialakítás jobb stabil érzetet eredményez, és véget vet a tapadási problémának.

A legnagyobb különbség, hogy a dobozból kivéve ez a speed kocka valóban villámgyorsan fordul. A sebességnövekedésért feláldoz némi irányíthatóságot.

A csodálatos ár és a lenyűgöző teljesítmény miatt ez egy nagyszerű választás minden olyan kocka számára, aki egy nagyszerű 3×3-as kockát keres.

A doboz tartalma:

Magic Cube
Kézikönyv
Kártya
A tervező aláírása kártya
Rugószabályzó
Beállító eszköz
Csavarhúzó
Kockaállvány (véletlenszerű szín)

Shopping Cart