GoCube Edge 3×3 (Magnetic) Rubik Kocka

70990 Ft

Kategória:

GoCube Edge 3×3 mágneses

A GoCube Edge 3×3 a 21. század számára újragondolt és újratervezett vintage okos kocka. A GoCube egy alkalmazással rendelkező versenykocka, amely lehetővé teszi, hogy MINDENKI megtanulja, hogyan oldja meg ezt a klasszikus logikai játékot szórakoztató és interaktív módon; fejlesztheti a képességeit; nyomon követheti a fejlődését; és versenyezhet barátaival és kockajátékosokkal szerte a világon. A GoCube rengeteg szórakozást és értékes időt hoz otthonodba, vagy útközben. Nagyszerű minden korosztály számára és minden képességgel.

A GoCube a legmagasabb minőségű anyagokból készült, fényjelzéseket és mágneses gyorskocka mechanizmust foglal magában, ami egy teljesen új, gyors és zökkenőmentes játékélményt tesz lehetővé. Fejlett érzékelőkkel van felszerelve az aktivitás nyomon követéséhez és méréséhez, egy inerciális mérőegységgel (IMU) a kocka tájolásának követéséhez, és Bluetooth 5.0-n keresztül csatlakozik a kísérő GoCube alkalmazáshoz.

A Parent’s Choice és a Tillywig Toy (Brain Toy) díjjal kitüntetett játék. Két egymást követő évben a „BEST TECHY Gifts” (WSJ) és a „Best STEM Toys” (WIRED) egyikeként. Tele van technológiával, 3D valós idejű követéssel, intelligens érzékelőkkel, IMU-val, világítási rendszerrel, teljes tartozékkészlettel!

A GoCube megtanítja a problémamegoldás alapjait, fejleszti a térlátást, a memorizálási készséget és a kéz- és szemkoordinációt. Segít az önbecsülés és az önbizalom építésében. A GoCube egy csodálatos agytornász kütyü – szerezd be magadnak és másoknak is!

A doboz tartalma:

GoCube EDGE kocka
Egyedi USB töltő
Töltőállvány
Gyönyörű tok az utazáshoz

Shopping Cart