GAN Monster Go Skewb

9990 Ft

Kategória:

GAN Monster Go Go Skewb

Minden játék az újdonság felfedezése. A Monster Go Skewb az első skewb, amely a Monster Go sorozat részeként jelent meg. A Monster Go Skewb egy olcsó logikaijáték, de a GAN almárkától elvárható minőségi szabványok szerint készült.

Más skewb-kel ellentétben ez egy „snap-in-place” darabkialakítást használ, a golyóscsapágyak használatával szemben. Ez egy nagyszerű skewb kezdőknek! Biztonságos anyagok az aggodalmak feloldására A Monster Go ragaszkodik a környezetbarát, kiváló minőségű műanyagok használatához.

Monster Go Skewb Ganból kiváló minőségű és élénk színekkel rendelkezik. Külső kialakítása matrica nélküli matt színben, némi hasonlóságot mutat a Gan kockákkal. Ez egy nem mágneses skewb, amely kis kiemelkedéseket és nyílásokat használ az igazításhoz. Mázas műanyaggal rendelkezik, és a feszítéshez telepített zöld GES-sel érkezik.

Egy szilárd szerkezetű alig POP szimmetrikusan zárt klipszek kialakításával. Beillesztett anyák, két távolsággal: Nagy távolság – Laza, kis távolság – Szoros.

Amikor a kíváncsiság találkozik a kockákkal, elindul a mókás láncreakció. Ez egy kipróbálandó könnyű és tartós skewb a kimeríthetetlen szórakozáshoz!

Shopping Cart