GAN 251 M PRO 2×2 (Magnetic) Rubik Kocka

39990 Ft

Kategória:

GAN 251 M 2×2 matrica nélkül

A GAN 251 M Pro 2×2 egy 2021-es frissítés, amely mindarra épít, amit az előző GAN 251-ben szerettél. A vadonatúj, innovatív magmágneses pozícionáló rendszerrel ellátott Rubik kocka minden eddiginél stabilabb és pontosabb forgási élményt nyújt.

Ez a Pro 2×2 versenykockában, amely állítható mágneses erősséggel rendelkezik, és a GAN 11 M Pro ultra mágneses érzetét biztosító sarok/mag mágneses rendszert adaptálja. Többféle mágnes- és feszültségbeállítást biztosít a maximális testreszabhatóság érdekében. A jövőbeni 30 fokos automatikus igazítású technikával a GAN 251 M Pro 3 változatban kapható PRO, AIR és LEAP.

A 3 változat közötti alapvető különbség észrevehető, mivel a LEAP és a PRO továbbfejlesztett magpozícionálással és 3 szinten állítható mágneses erősséggel rendelkezik, míg az AIR sarok-perem pozícionálással és nem állítható mágneses erősséggel rendelkezik.

Fő jellemző:

24 féle kézérzet, az ideális beállítás numerikus hangolással, 8 féle numerikus feszültséghangolás. Mostantól mindenki hangolásmester lehet.
2 fokozatú mágneses távolság, 3 fokozatú mágneses erősség, 4 fokozatú rugalmasság.
– Az 1. szinthez, 0 a 2. szinthez, + a 3. szinthez

A vásárláshoz mellékelve
GAN kocka táska
GES rugókészlet átlátszó, kék, lila (csak a Pro és Leap modellekhez)
GAN Box V7 (Csak a Pro és Leap modellekhez)
Csavarhúzó (Csak a Pro és Leap modellekhez)
Tuning rúd
GAN 251 M sorozat kézikönyv

Shopping Cart