DaYan TengYun Plus M 2×2 Magnetic Rubik Kocka

24990 Ft

Kategória:

A DaYan TengYun M 2×2 a DaYan „újjáélesztésének” része, és nem okoz csalódást. Ez a puzzle gyárilag közepes/erős mágnesekkel van mágnesezve, és hullámos bordákkal rendelkezik a darabok belső oldalán a sima forgatás és az egyenletes kenés érdekében. Ez a Rubik kocka átveszi a TengYun 3×3 M sima, csendes érzetét, és egy nagyon izgalmas pozícióba helyezi a 2×2 kategóriában.

Miért szeretjük:

– Könnyű érzés

– Gyors forgás

– Fantasztikus sarokvágás

– Élénk matricaárnyalatok a színfelismerésért

A kocka őrületesen jól irányítható, mert erős mágneses rendszerrel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy minden alátét szinte magától a helyére forog. Az alátétek között is alacsony a súrlódás, így a kocka könnyen forgatható. Ezek a paraméterek együttesen egy rendkívül jó 2×2 sebességű kockát biztosítanak!

A DaYan TengYun 2×2 M Plus az első 2×2-esben található állítható magmágneses rendszerrel rendelkezik. Egyszerűen használja a mellékelt eszközt a 3 mágneses erősség közül 1 kiválasztásához. A TengYun 2M Plus 36 középső szegélymágnessel és a standard 48 szegélysarok mágnessel rendelkezik, így összesen több mint 80 mágnessel rendelkezik, ami nagyobb stabilitást és masszívabb érzetet biztosít.

A rejtvények és az agytörők megoldása fontos tevékenység, amely megtanítja a gyerekeket arra, hogy keményen dolgozzanak az összetett problémák megoldásán, valamint elősegíti a gyermek térérzékét és fejleszti a gyermek memóriáját. Akár az agykapacitást próbálja nyújtani, akár a szabadidőt szeretné eltölteni szeretteivel, ez egy nagyszerű ajándék lenne a gyerekeknek!

Shopping Cart