2×2 Mirror Kocka Kirakása

2x2 Mirror Kocka Kirakása

A 2×2 Mirror kocka kirakása mostantól gyerekjáték lesz a számodra! Pillanatok alatt meg tudod tanulni kirakni és szinte mindenkit le fog nyűgözni, hogy ilyenekre is képes vagy!

2x2 Mirror Kocka Kirakása

2x2 Mirror Kocka Kirakása - Lépések

A 2×2 Mirror kocka kirakását fel lehet bontani néhány egyszerű és rövid lépésre, amelyek segíteni fognak, hogy hamarabb el tudd sajátítani a kirakást.

Viszont fontos azt tudni, hogy ahhoz, hogy meg tud tanulni ezt kirakni, tudnod kell kirakni a hagyományos 2×2-es vagy 3×3-as kockát. Ebben a leírásban és oktató videóban feltételezni fogjuk, hogy már ki tudod rakni ezeket.

1. Lépés – „Fehér” oldal

Az első lépés, már megszokott módon, a „fehér” oldal kirakása lesz. Mivel itt nincsenek színek, nekünk kell kiválasztani, a fehér oldalt. Hogy könnyebb legyen a kirakás, érdemes a legnagyobb oldallal és a legnagyobb elemekkel kezdeni.

Keressük meg a legnagyobb sarok elemet és e köré építsük fel a fehér oldalt.

2. Lépés – OLL

A következő lépés az orientáció lesz. Hagyományos kockán ez az a lépés, amikor kirakjuk a sárga oldalt.

Itt onnan fogjuk tudni, hogy jól csináltuk, hogy mindegyik elem lefele fog állni és lapos lesz a teteje, azaz nem lesz felfele kiálló elem.

Itt az OLL-eknél figyelni kell, hogy a kocka alakú elem lehet, hogy rosszul áll, ezért úgy keressük az OLL állásokat, hogy lehet, hogy ezt is cserélni kell.

3. Lépés – PLL

Az utolsó lépés, amivel be fogjuk fejezni a 2×2 Mirror kocka kirakását, a PLL lesz.

Itt két állás lehet, a T vagy az Y permutáció, és ezt az elemek állásából nagyon könnyen ki lehet találni, hogy pont melyik állás van most.

2x2 Mirror Kocka Kirakása - Videó

Ha te jobban szereted a videós oktató anyagokat, akkor a tökéletes helyen vagy, mert készítettünk neked egy videót a kirakásról, amivel hamar el tudod sajátítani ezt a kockát.

2x2 Mirror Kocka Részletek

Mi az 2×2 Mirror kocka?

  • A 2×2 Mirror kocka egy érdekes 2×2 kocka variáció, amely a hagyományos matricák helyett egy visszaverődő (tükrös hatású) matricával rendelkezik. A kocka forgását tekintve, olyan mint a rendes kocka, viszont a nehézséget az adja, hogy az elemek különböző méretűek.

Tudnom kell hozzá a 2×2 kocka kirakását?

  • Igen, mielőtt elkezded megtanulni a 2×2 Mirror kocka kirakását jó hogyha tudod, hogy hogyan kell megcsinálni a hagyományos kockát.

Honnan tudom beszerezni a 2x2 Mirror Rubik Kockát?

A 2×2 Mirror kockát sok helyről, köztük az rbolt.hu oldalról is be tudod szerezni. Ez egy nagyon jó és szórakoztató kocka, amiben szinte mindenki az örömét fogja lelni.

Ha már kicsit meguntad mindig a hagyományos kockát forgatni, vagy ajándékot szeretnél egy kockás ismerősödnek, akkor ez a kocka nagyon jó választás lesz!

Shopping Cart